Abonnera Restaurang Örebro

Våra festlokaler i Örebro

Terrassen

Terrassen har plats för upp till 80 gäster och erbjuder imponerande panoramautsikt över stadens takåsar. Den är inglasad och kan avnjutas året om.

Restaurangen

Restaurangen rymmer upp till 120 gäster, och dess noggrant genomtänkta design skapar omedelbart en känsla av välkomnande, festlig och inbjudande atmosfär.

Våra festpaket i Örebro

Festpaket A

I detta paket ingår ett planeringsmöte med din kontaktperson och olika bufféalternativ. Underhållning finns som tillval.

Festpaket B

I detta paket ingår ett planeringsmöte med din kontaktperson och en 3-rätters meny. Underhållning finns som tillval.

Heldagspaket

I vårt heldagspaket tar vi hand om allt. En full dag med aktiviteter, konferens, lunch, middag och fest.

Ladda ned vår prislista på festlokal och festpaket

Några evenemang i våra festlokaler i Örebro

Gör personalfesten minnevärd! Välj mellan våra olika paket.

Fyller du jämnt? Hyr din festlokal hos oss och låt oss göra jobbet.

Bröllopsmottagning med middag och en oslagbar utsikt över staden.

Fira er förlovning med god mat, oslagbar utsikt och härlig atmosfär.

Avsluta Möhippan/Svensexan på bästa sätt med egen del i restaurangen. 

Anordna er studentmottagning med färdiga paket för lokal, mat och dryck. 

Anordna er examensfest hos oss med färdiga paket för lokal, mat och dryck. 

Vi styr er kick-off! Kombinera konferens, aktiviteter och god mat.

Överraska med någonting utöver det vanliga. Vi styr er överraskningsfest. 

Gör en bokningsförfrågan

Skräddarsydda fester hos Tillsammans i Örebro

Vår festlokal erbjuder en unik kombination av elegant atmosfär och en imponerande utsikt som kommer att göra din festminnesvärd från första stund. När du kliver in i vår festlokal, omsluts du av en modern och stilfull atmosfär som genomsyrar varje hörn av rummet. Den genomtänkta designen skapar en omedelbar känsla av välkomnande och festlig stämning, vilket gör det till den perfekta platsen att fira speciella tillfällen med nära och kära. De stora panoramafönstren ger dig också möjlighet att avnjuta en imponerande vy över staden, vilket ger en unik och förtrollande atmosfär som kommer att förhöja din festupplevelse.

Vi förstår att varje evenemang är unikt och har sina egna specifika behov och önskemål. Därför är vår festlokal mycket anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa just ditt evenemang. Oavsett om du planerar en intim tillställning i Örebro eller en stor fest för ett bröllop, födelsedagsfest, kalas, företagsevenemang, möhippa, kick-off, konferens eller något annat tillfälle, har vi den perfekta miljön för att fira och njuta tillsammans med dina nära och kära. Vårt mål är att göra din vision till verklighet och skapa en minnesvärd festupplevelse som överträffar dina förväntningar.

För att säkerställa att allt går smidigt och enligt plan, har vi ett professionellt och hjälpsamt team på Tillsammans som står till ditt förfogande. De kommer att vara med dig genom hela planeringsprocessen och arbeta tillsammans med dig för att säkerställa att varje detalj är perfekt. Vårt team kan hjälpa dig med allt från dekorationsarrangemang som skapar den önskade atmosfären till att tillhandahålla kulinariska upplevelser genom våra olika cateringalternativ. Med vår hjälp kan du känna dig trygg i att din fest kommer att bli precis som du har drömt om, och du kan luta dig tillbaka och njuta av varje ögonblick tillsammans med dina gäster. Vi ser fram emot att vara en del av din speciella dag och skapa minnen som varar livet ut.