Bar Örebro

Terrassen på Restaurang Tillsammans

Inglasad uteservering

Terrassen på Restaurang Tillsammans erbjuder en unik upplevelse med sin inglasade uteservering. Här kan du njuta av en underbar utomhuskänsla samtidigt som du är skyddad och bekväm oavsett väderförhållandena.

Panoramautsikt över staden

Med sin placering på 4:e våningen erbjuder Terrassen en spektakulär panoramautsikt över Örebro. Ta in den imponerande utsikten över takåsarna och låt dig förföras av stadens skönhet medan du avnjuter dina favoritdrycker och smårätter.

Viner & cocktails

Terrassen är inte bara känd för sin utsikt, utan också för sitt breda utbud av viner och cocktails. Oavsett om du föredrar ett gott glas vin eller en uppfriskande cocktail, finns det något för alla smaker. Låt våra kunniga bartenders skämma bort dig med deras kreativa dryckesmixar.

Välsmakande smårätter

Kompletera din dryck med vällagade smårätter som kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Från bakad rödbeta med vitostcrème till skagenröra med citron och dill, erbjuder Terrassen en varierad meny av aptitretande rätter som kommer att förgylla din upplevelse.

Njut av solnedgången

Terrassen är den perfekta platsen att njuta av en vacker solnedgång i Örebro. Med sin avslappnade och trevliga atmosfär kan du koppla av och ta in den magiska stunden medan du sitter på Terrassen och avnjuter dina favoritdrycker och smårätter.

Enkel tillgång och närhet till centrum

Terrassen är bekvämt belägen endast 5 minuters avstånd från stadens centrum. Du behöver inte resa långt för att uppleva denna pärla av en uteservering. Ta dig enkelt till Restaurang Tillsammans på Rudbecksgatan 52C och låt Terrassen bli din plats för avkoppling och njutning.