Bröllopsfest i Örebro

Enastående Bröllopslokal i hjärtat av Örebro

Välkommen att hyra bröllopslokalen på Tillsammans i Örebro! Belägen på tredje våningen intill Behrn Arena erbjuder denna festvåning enastående möjligheter för att skapa ett minnesvärt bröllop. Med sin centrala placering och fantastiska vy över Örebro blir varje bröllop unikt och speciellt.

Elegant atmosfär och imponerande utsikt

Stig in i den eleganta bröllopslokalen på Tillsammans. Den stilfulla inredningen och de stora fönstren skapar en festlig atmosfär och ger er en imponerande utsikt över staden. Detta ger er en romantisk och förtrollande kuliss för er stora dag.

Flexibilitet för alla evenemang

Bröllopslokalen är flexibel och kan anpassas efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni önskar en intim ceremoni eller en stor fest, kan Tillsammans erbjuda den perfekta miljön för att skapa ert drömbröllop tillsammans med era nära och kära.

Professionellt och hjälpsamt team

Det professionella och hjälpsamma teamet på Tillsammans finns tillgängligt för att stödja er genom hela planeringsprocessen och se till att er bröllopsdag blir precis som ni önskar. De kan hjälpa till med allt från dekorationsarrangemang till att tillhandahålla kulinariska upplevelser genom cateringalternativ.

Gör en bokningsförfrågan

Gör er bokningsförfrågan redan idag och hyr bröllopslokalen på Tillsammans i Örebro. Skapa ett oförglömligt bröllop med en fantastisk vy över Örebro som kommer att bli ett minne för livet.