Så skapade Egeryds Fastighetsförvaltning en framgångsrik konferensupplevelse

Det är inte ovanligt att företag ställs inför utmaningen att hitta en lämplig plats för en konferens eller ett företagsevent. Ofta innebär det en betydande investering i tid och pengar för att hitta en plats som kan rymma alla deltagare och samtidigt erbjuda bekvämligheter som passar deras behov. Men för Egeryds Fastighetsförvaltning var lösningen enkel – att samla hela koncernen hos Restaurang Tillsammans i centrala Örebro.

“Restaurang Tillsammans hade precis den kapacitet och bekvämligheter vi behövde för vårt företagsevenemang, och det var självklart för oss att välja dem”, säger Magnus Palmer, VD för Egeryds Fastighetsförvaltning. “Att ha alla anställda på en och samma plats var verkligen fördelaktigt för teambuilding, och vi kunde anpassa programmet efter våra behov vilket gjorde konferensen riktigt lyckad.”

Fördelarna med att ha alla anställda på samma plats var många. För det första var det mycket mer kostnadseffektivt att hyra en enda byggnad än att boka flera hotellrum och konferensanläggningar på olika platser. För det andra gjorde det enklare för deltagarna att interagera med varandra och bygga starkare teamarbeten, eftersom de alla befann sig på samma plats. Dessutom kunde företaget erbjuda ett varierat program med flera olika seminarier och aktiviteter som ägde rum i olika rum och salar i byggnaden.

Efter en lång dag med seminarier och aktiviteter på Restaurang Tillsammans kunde deltagarna fortsätta att njuta av evenemanget i loungen. Enligt VD Magnus Palmer var utsikten över Örebro stad och Behrn Arena fantastisk, vilket gav en extra dimension till kvällen och gjorde upplevelsen ännu bättre. Restaurangen erbjöd också en skräddarsydd meny, vilket gjorde det möjligt för deltagarna att koppla av och njuta av tiden tillsammans efter en intensiv konferensdag.

Totalt sett visade det sig vara en mycket effektiv och framgångsrik lösning för företaget att hålla sin konferens på en central plats i Örebro, vilket också visar att man ibland behöver tänka utanför boxen för att hitta den bästa lösningen