Festlokal i Örebro

Hyr vår festlokal i Örebro, belägen i Behrn Arena på Rudbecksgatan 52C. Här erbjuder vi fantastiska möjligheter för olika typer av evenemang. Med sitt centrala läge och enastående utsikt över Örebro blir varje tillfälle minnesvärt. Vår festlokal har en stilfull inredning och ett genomtänkt designkoncept som skapar en välkomnande och festlig stämning för alla gäster. De stora panoramafönstren ger en imponerande vy över staden, vilket skapar en unik och förtrollande atmosfär.

Gör personalfesten minnevärd! Välj mellan våra olika paket för din personalfest.

Fyller du jämnt? Hyr din festlokal hos oss och låt oss göra jobbet.

Vi anordnar er bröllopsmottagning med middag och en oslagbar utsikt över staden.

Vi styr er kick-off! Kombinera konferens, aktiviteter och god mat.

Överraska familj eller vänner med någonting utöver det vanliga. Vi styr er överraskningsfest. 

Grattis till examen! Anordna er examensfest hos oss med färdiga paket för lokal, mat och dryck. 

Anordna er studentmottagning hos oss med färdiga paket för lokal, mat och dryck. 

Avsluta Möhippan/Svensexan på bästa sätt med egen del i restaurangen. 

Fira er förlovning med god mat, oslagbar utsikt och härlig atmosfär.

Hyra festlokal i Örebro

Vårt dedikerade team står redo att hjälpa dig att planera och genomföra den perfekta festen, oavsett dina önskemål och antal gäster. Kontakta oss nu för att boka ditt skräddarsydda festpaket. Fyll i bokningsformuläret nedan eller ring oss på 019-16 75 99.

Festlokal i Örebro: Puben, Restaurangen och Terrassen

Hos oss har du möjligheten att välja bland tre unika festlokaler, var och en skräddarsydd för olika typer av evenemang.

För en sammankomst med upp till 50 personer är vår pub det perfekta valet. Här kan ni samlas i en varm och livlig miljö för att fira tillsammans. Med en härlig atmosfär blir det en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

Planerar du en större fest med upp till 120 personer, så är vår restaurang det ideala valet. Med sin rymliga och eleganta atmosfär erbjuder den en idealisk plats för en minnesvärd middag och fest. Här kan ni njuta av förstklassig mat och förfinad service, som ger er en oförglömlig kväll.

För dem som vill ta festen utomhus, erbjuder vår terrass en fantastisk möjlighet. Här kan ni fira under bar himmel och njuta av frisk luft och vacker utsikt. Vår terrass rymmer upp till 70 gäster och skapar en perfekt kuliss för en härlig fest utomhus.

Vill du ha en kombinerad festupplevelse? Inga problem! Du kan självklart kombinera våra olika miljöer för att skapa en unik festupplevelse. Börja med en avslappnad mingelstund på terrassen, njut av en utsökt middag i restaurangen och avsluta kvällen med en livlig fest i puben.

Möjligheterna är många, och vi står redo att hjälpa dig skapa den perfekta festen utifrån dina önskemål

Festlokal i Örebro: Festmiddag

Vi har flera alternativ som hjälper dig skapa den perfekta matupplevelsen för din fest. Välj mellan våra två rätters middagar, där du kan njuta av en noggrant komponerad förrätt följt av en smakfull varmrätt. Våra kockar har satt samman dessa rätter för att ge dig och dina gäster en smakupplevelse utöver det vanliga.

För en ännu mer fulländad fest erbjuder vi vår tre rätters middag, som inkluderar förrätt, varmrätt och dessert. Denna alternativ ger er möjlighet att avnjuta en komplett och lyxig måltid som kommer att förtjusa era smaklökar.

För en spännande kulinarisk resa genom smakerna, kan du välja vår unika avsmakningsmeny. Här presenterar våra kockar sina mest kreativa och spännande kreationer för att ta er på en smakupplevelse utöver det förväntade.

För dem som vill ha en mer social och avslappnad atmosfär, är vår buffé det perfekta valet. Med ett brett utbud av rätter får dina gäster möjlighet att njuta och mingla fritt, vilket skapar en lättsam och trevlig atmosfär.