Förlovningsfest i Örebro

Enastående festlokal i hjärtat av Örebro

Bronspaketet

Upp till 220 personer.  Ett planeringstillfälle tillsammans med din kontaktperson. Välj mellan vår kalla och varma buffé. Här kan du läsa mer om våra bufféer.

Kall Buffé 199kr/person
Varm Buffé 379kr/person
75kr/dryckesbiljett 

I biljetten ingår öl, vin, cider & alkoholfritt från utvalt sortiment.

Priser exkl. moms

Silverpaketet

Upp till 220 personer.  Ett planeringstillfälle tillsammans med din kontaktperson.  Trerätters middag med förrätt, varmrätt & efterätt exkl. dryck

465kr/person
75kr/dryckesbiljett 


I biljetten ingår öl, vin, cider & alkoholfritt från utvalt sortiment.

Priser exkl. moms

Guldpaketet

En exlusiv och underhållanden afton med ditt val av trubadur, DJ eller trollkarl. Upp till 220 personer.  Ett planeringstillfälle tillsammans med din kontaktperson.  Trerätters middag med förrätt & varmrätt exkl. dryck

465kr/person
75kr/dryckesbiljett 
7000kr för underhållning
I biljetten ingår öl, vin, cider & alkoholfritt från utvalt sortiment.

Priser exkl. moms

Heldagspaket

I vårt heldagspaket så har vi tänkt på allt. Vi hämtar er på morgonen sedan följer en dag fylld av aktiviteter, möjligheter till konferens & lunch, som avslutas med middag och fest. Kontakta oss för att veta mer. 

Boka din förlovningsfest i Örebro

Välkommen att ha din förlovningsfest i Örebro på Tillsammans på Rudbecksgatan 52C, som är beläget i Behrn Arena. Våra festlokaler erbjuder fantastiska möjligheter för olika typer av förlovningsfester. Med sitt centrala läge och enastående utsikt över Örebro blir varje tillfälle minnesvärt. Välj ett paket som passar din grupp eller kontakta oss för att skräddarsy efter dina önskemål.  Fyll i bokningsformuläret nedan eller ring oss på 019-611 44 7.

3 anledningar att boka din förlovningsfest hos Tillsammans i Örebro

Elegant atmosfär och imponerande utsikt

När du kliver in i festlokalen möts du av en elegant och modern atmosfär. Den stilfulla inredningen och det genomtänkta designkonceptet skapar en välkomnande och festlig stämning för alla gäster. De stora panoramafönstren ger en imponerande vy över staden, vilket skapar en unik och förtrollande atmosfär.

Flexibilitet för alla evenemang

Festlokalen är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det är en mindre festlokal i Örebro eller en större lokal för ett bröllopfödelsedagsfestkalasföretagsevenemangmöhippakick-offkonferens eller något annat tillfälle, kan vi erbjuda den perfekta miljön för att fira och njuta tillsammans med nära och kära.

Professionellt och hjälpsamt team

Det professionella och hjälpsamma personalteamet på Tillsammans finns tillgängligt för att stödja dig genom hela planeringsprocessen och se till att din fest blir precis som du önskar. De kan hjälpa till med allt från dekorationsarrangemang till att tillhandahålla kulinariska upplevelser i form av cateringalternativ.

Gör som våra andra kunder och boka din förlovningsfest hos oss!