Hyra Lokal Örebro

Enastående festlokal i hjärtat av Örebro

Välkommen att hyra festlokal i Örebro på Tillsammans på Rudbecksgatan 52C, som är beläget i Behrn Arena. Denna festlokal erbjuder fantastiska möjligheter för olika typer av evenemang. Med sitt centrala läge och enastående utsikt över Örebro blir varje tillfälle minnesvärt.

[grw id="2975"]

Elegant atmosfär och imponerande utsikt

När du kliver in i festlokalen möts du av en elegant och modern atmosfär. Den stilfulla inredningen och det genomtänkta designkonceptet skapar en välkomnande och festlig stämning för alla gäster. De stora panoramafönstren ger en imponerande vy över staden, vilket skapar en unik och förtrollande atmosfär.

Flexibilitet för alla evenemang

Festlokalen är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det är en mindre festlokal i Örebro eller en större lokal för ett bröllopfödelsedagsfestkalasföretagsevenemangmöhippakick-offkonferens eller något annat tillfälle, kan vi erbjuda den perfekta miljön för att fira och njuta tillsammans med nära och kära.

Professionellt och hjälpsamt team

Det professionella och hjälpsamma personalteamet på Tillsammans finns tillgängligt för att stödja dig genom hela planeringsprocessen och se till att din fest blir precis som du önskar. De kan hjälpa till med allt från dekorationsarrangemang till att tillhandahålla kulinariska upplevelser i form av cateringalternativ.

Frågor och svar om festlokal i Örebro

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som många har när det gäller att hyra en festlokal i denna vackra stad. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss direkt.

[helpie_faq group_id='1365'/]

Hyra festlokal i Örebro

Hyr festlokal i Örebro på Tillsammans och skapa minnesvärda stunder tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som ni avnjuter den underbara vyn över Örebro. Fyll i bokningsformuläret nedan eller ring oss på 019-611 44 7.