Julbord Örebro

säkra er plats redan idag

Julbord för privata sällskap, företag & föreningar i Örebro

Årets julbord kombinerar de klassiska rätterna som vi älskar med moderna smaker & skaldjursbuffé. Avsluta julbordet med en fantastisk dessertbuffé och glöm inte att utforska vårt generösa godisbord! 
 

Vårt julbord blandar traditionella och nya rätter men det tar inte slut där. Slå er ner i vår lounge efter middagen och kolla in bartenderns unikt framtagna cocktailmeny med festliga juldrinkar.  Ett julbord så som ni aldrig upplevt det förut helt enkelt. 

785:- per person
345:- barn 4-12 år
0:- små barn 0-3 år

Skräddarsy ditt underhållningspaket

I år kan du även skräddarsy ett underhållningspaket med t.e.x DJ, Trollkarl eller Musikquiz. Lämna ett meddelande i bokningsformuläret med vad ni önskar så återkommer vi med en offert!

25 Nov – 21 Dec

Onsdag-Lördag

För större sällskap öppnar vi även övriga dagar.

Boka ditt julbord

Fyll i formuläret, maila oss på info@tsms.se eller ring oss på 019-16 75 99

Det bästa julbordet i Örebro – en oförglömlig julupplevelse

Julen närmar sig och i Örebro, den pittoreska staden mitt i hjärtat av Sverige, förvandlas atmosfären till en festlig plats där jultraditioner flödar. Ett av de mest efterlängtade evenemangen är självklart det traditionella julbordet. Om du befinner dig i Örebro under julen kan du se fram emot en smakrik och festlig upplevelse vid några av stadens bästa julbord.
 
På vår restaurang, Tillsammans, erbjuder vi det bästa julbordet i Örebro, en gastronomisk upplevelse som ingen vill missa. Här möts traditionella svenska julfavoriter och innovativa rätter med lokala influenser, skapandes en minnesvärd atmosfär som förenar glädje och tradition.
 
För dem som föredrar en mindre skala av julupplevelse erbjuder vi även en jultalrik i Örebro. Jultalriken är en mindre variant av det traditionella julbordet, där du kan njuta av några av julens mest älskade rätter utan att förplikta dig till ett större bord. Denna alternativa julmiddag är perfekt för mindre sällskap eller för dem som vill smaka på de klassiska smakerna utan att ta sig igenom hela julbordet.
 
För de som inte kan vänta till kvällen för att avnjuta julmaten erbjuder vi också julluncher i Örebro. Dessa luncher inkluderar några av de mest populära rätterna från julbordet, såsom saftiga köttbullar, delikat prinskorv, lax i olika varianter, smakrik skinka, olika sorters sill och mycket mer. Det är ett utmärkt sätt att samla familj och vänner för en tidigare julmiddag och njuta av gemenskapen under den speciella tiden.
 
Oavsett om du deltar i ett stort julbord, njuter av en jultalrik eller tar dig en god jullunch i Örebro, är vårt svenska julbord en kulinarisk fest som lockar både lokalbefolkning och besökare för att fira julens smaker och traditioner tillsammans med oss på restaurang Tillsammans. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår festliga atmosfär där glädje och gemenskap står i centrum!