Hyra lokal för kalas i Örebro

Enastående festlokal i hjärtat av Örebro

Välkommen att hyra lokal för kalas på Tillsammans i Örebro! Belägen på 3:e våningen intill Behrn Arena erbjuder denna festlokal enastående möjligheter för olika evenemang. Med central placering och fantastisk vy över Örebro blir varje tillfälle minnesvärt.

Elegant atmosfär och imponerande utsikt

När du kliver in i festlokalen på Tillsammans möts du av en elegant och modern atmosfär. Den stilfulla inredningen och det genomtänkta designkonceptet skapar en välkomnande och festlig stämning för alla gäster. De stora panoramafönstren ger en imponerande vy över staden, vilket skapar en unik och förtrollande atmosfär.

Flexibilitet för alla evenemang

Festlokalen är flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det är ett bröllop, födelsedagsfest, företagsevent eller något annat tillfälle, kan Tillsammans erbjuda den perfekta miljön för att fira och njuta tillsammans med nära och kära.

Professionellt och hjälpsamt team

Det professionella och hjälpsamma personalteamet på Tillsammans finns tillgängligt för att stödja dig genom hela planeringsprocessen och se till att din fest blir precis som du önskar. De kan hjälpa till med allt från dekorationsarrangemang till att tillhandahålla kulinariska upplevelser i form av cateringalternativ.

Gör en bokningsförfrågan

Hyr festlokalen på Tillsammans i Örebro och skapa minnesvärda stunder tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som ni avnjuter den underbara vyn över Örebro.