Konferens i Örebro

Ta din konferens i Örebro till en helt ny nivå med våra fantastiska konferenslokaler och skräddarsydda tjänster. Vi är stolta över att erbjuda fräscha, ljusa och fullutrustade konferenslokaler som inte bara kommer att ge er en inspirerande arbetsmiljö, utan också en fantastisk utsikt över Örebro stad och det pulserande Behrn Arena.

Våra konferens är designade för att möta alla era konferensbehov. Oavsett om ni planerar för en mindre workshop eller en större företagskonferens, har vi de perfekta lokalerna för er. Med den senaste teknologin och moderna faciliteter kan ni vara säkra på att allt kommer att fungera smidigt och professionellt under hela evenemanget.

Våra konferenspaket

Välj ditt mötesrum – Välj ditt paket – Gör dina tillval
Samtliga priser exkl. moms

Konferensrum

Rum 2-8    2-10 personer      1200:-/dag
Rum 5-6    10-25 personer    2000:-/dag
Rum 1        
10-40 personer    2400:-/dag
Pub           
20-80 personer    3600:-/dag

Konferenspaket

Halvdagspaket 395kr/person
Vatten, kaffe, frukt, nötter, block och pennor. Förmiddagsfika alt. Eftermiddagsfika & Lunch

Heldagspaket 525kr/person
Vatten, kaffe, frukt, nötter, block och pennor. Förmiddagsfika, Lunch & Eftermiddagsfika 

Konferenstillval

Konferensmiddag
Avsmakningsmeny
Se à la carte menyn

Aktiviteter i samarbete med Sörbybacken

Våra konferensrum i Örebro

Våra konferensrum i Örebro finns belägna på 3:e och 4:e våningen, med en fantastisk panoramavy över stadens skyline. Vi har olika möbleringsalternativ tillgängliga och kan rymma sällskap från 2 till 80 personer.

Våra konferenslokaler i Örebro är utrustade med den senaste tekniken. Ni möts av ljusa och moderna utrymmen, där våra erfarna mötesrådgivare står till tjänst om det behövs. Boka ett mötesrum inför ert styrelsemöte, arrangera en mässa, mingel eller en stor kongress.

Konferensrum 1

+ 10-40 pers
+ Utsikt över Staden & Arenan
+ Wi-Fi
+ Projektor
+ Anteckningsmaterial

Konferensrum 2

+ 2-10 pers
+ Utsikt över Staden & Arenan
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial

Konferensrum 3

+ 2-10 pers
+ Utsikt över Staden & Arenan
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial

Konferensrum 4

+ 2-10 pers
+ Utsikt över Arenan
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial

Konferensrum 5 & 6

+ 10-25 pers
+ Utsikt över Arenan
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial
Rummet kan delas till 2 rum (2-10 pers/rum)

Konferensrum 7

+ Upp till 8 pers
+ Utsikt över Arenan
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial

Konferensrum 8

+ Upp till 8 pers
+ Utsikt över Staden
+ Wi-Fi
+ Bildskärm/TV
+ Anteckningsmaterial

Gör en konferensförfrågan

3 praktiska tips till en lyckad konferens​​ i Örebro

Möten och konferenser utgör ofta de mest betydelsefulla interaktionerna inom en organisation. Genom att noggrant planera och förbereda kan du skapa en framgångsrik konferens som kombinerar produktiva möten med tid för deltagarna att lära känna varandra bättre. Som det välkända ordspråket säger: “Nytta med nöje ger bästa resultat”. Nedan följer tre viktiga och effektiva tips för att koordinera nästa konferens.

1. Välj en inspirerande plats

Valet av plats är avgörande för att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för konferensdeltagarna. En plats med en fantastisk utsikt eller unik arkitektur kan bidra till att skapa en lämplig atmosfär. Dessutom bör platsen ha nödvändiga bekvämligheter som passar för konferensen, inklusive utrustning för presentationer, tillgänglig internetanslutning och högkvalitativa mat- och dryckesalternativ.

Tillgänglighet är också viktig för att minska stressen för deltagarna och se till att de anländer i god tid. Platsen bör vara lättillgänglig med kollektivtrafik eller bil och erbjuda tillräckligt med parkeringsmöjligheter.

2. Förmedla all praktisk information

Efter att du har valt en lämplig konferensplats är det viktigt att kommunicera tydligt med deltagarna. Ge dem detaljerad information om platsen, inklusive vägbeskrivning, parkeringsalternativ och kollektivtrafik.

För att undvika förvirring och osäkerhet är det också viktigt att ge tydlig information om start- och sluttiden för konferensen samt en detaljerad agenda för dagen. Detta ger deltagarna en klar förståelse för vad som förväntas och hjälper dem att planera sin tid.

3. Tänk på detaljerna

För en lyckad konferens är det viktigt att tänka på detaljerna. Se till att det finns drycker och lättillgängliga snacks för att hålla deltagarna hydrerade och energifyllda under hela dagen. Planera också in regelbundna pauser och en schemalagd lunchpaus för att ge deltagarna tid att koppla av och nätverka. Tänk på matpreferenser och allergier och erbjud en varierad matmeny som är tydligt märkt.

Genom att ta hänsyn till dessa detaljer kan konferensen bli en positiv och produktiv händelse som ökar deltagarnas engagemang och intresse.

Så skapade Egeryds en framgångsrik konferensupplevelse i Örebro

Det är inte ovanligt att företag ställs inför utmaningen att hitta en lämplig plats för en konferens eller ett företagsevent. Ofta innebär det en betydande investering i tid och pengar för att hitta en plats som kan rymma alla deltagare och samtidigt erbjuda bekvämligheter som passar deras behov. Men för Egeryds Fastighetsförvaltning var lösningen enkel – att samla hela koncernen hos Restaurang Tillsammans i centrala Örebro.

“Restaurang Tillsammans hade precis den kapacitet och bekvämligheter vi behövde för vårt företagsevenemang, och det var självklart för oss att välja dem”, säger Magnus Palmer, VD för Egeryds Fastighetsförvaltning. “Att ha alla anställda på en och samma plats var verkligen fördelaktigt för teambuilding, och vi kunde anpassa programmet efter våra behov vilket gjorde konferensen riktigt lyckad.”

Fördelarna med att ha alla anställda på samma plats var många. För det första var det mycket mer kostnadseffektivt att hyra en enda byggnad än att boka flera hotellrum och konferensanläggningar på olika platser. För det andra gjorde det enklare för deltagarna att interagera med varandra och bygga starkare teamarbeten, eftersom de alla befann sig på samma plats. Dessutom kunde företaget erbjuda ett varierat program med flera olika seminarier och aktiviteter som ägde rum i olika rum och salar i byggnaden.

Efter en lång dag med seminarier och aktiviteter på Restaurang Tillsammans kunde deltagarna fortsätta att njuta av evenemanget i loungen. Enligt VD Magnus Palmer var utsikten över Örebro stad och Behrn Arena fantastisk, vilket gav en extra dimension till kvällen och gjorde upplevelsen ännu bättre. Restaurangen erbjöd också en skräddarsydd meny, vilket gjorde det möjligt för deltagarna att koppla av och njuta av tiden tillsammans efter en intensiv konferensdag.

Totalt sett visade det sig vara en mycket effektiv och framgångsrik lösning för företaget att hålla sin konferens på en central plats i Örebro, vilket också visar att man ibland behöver tänka utanför boxen för att hitta den bästa lösningen.