Om Oss

Från 4:e Våningen till Tillsammans

År 2022 förvandlades 4:e våningen till ett helt nytt och spännande koncept- Tillsammans – Kök, Bar & Konferens. Med en stark tro på att vi kunde skapa något alldeles unikt och minnesvärt, så tog vi över den tidigare verksamhet som erbjöd Konferens & Lunchverksamhet.

Konferensdelen fick vara kvar, medans restaurangen genomgick en omfattande helrenovering. Vår vision är tydlig: att ständigt utveckla och förnya konferensupplevelserna för våra gäster. Vi vet att det är detaljerna som gör skillnaden, och därför har vi inte bara utökat vårt utbud med en restaurang och bar för kvällen, utan även skapat en atmosfär som andas gemytlighet och gemenskap. 

Vi tyckte att stans bästa utsikt förtjänade en Terrass!

Året 2023 markerade starten på Terrassen – en vacker inglasad uteservering på 4:e våningen. Här kan våra gäster njuta av stans bästa utsikt samtidigt som de avnjuter kulinariska läckerheter. Det är den perfekta platsen att koppla av med vänner och familj.

De älskade traditionerna förblir

En av våra mest älskade traditioner är våra julbord, och vi är stolta över att säga att de fortsätter att leverera i världsklass. Varje säsong strävar vi efter att överträffa förväntningarna och skapa en riktigt härlig stund.

Vår vision är att vara en oas för familj och vänner, endast ett stenkast från stadskärnans stress. Tillsammans med vårt dedikerade team arbetar vi hårt varje dag för att göra denna vision till verklighet. Vi ser fram emot att välkomna dig hit för att dela fantastiska möten och minnesvärda stunder med oss!

Om du har frågor eller funderingar kring någon av våra verksamheter så är du varmt välkommen att höra av dig!