En exklusiv matchupplevelse

Hyr din egen loge fr. 995 kr

Exkl. moms

Få en enastående fotbollsupplevelse med din egen privata loge på ÖSK:s hemmamatcher! Hyr en loge för 8-20 personer från 995kr ex. moms/pers per match, inklusive middag, gott efter maten, korv med bröd i pausen, två glas öl/vin och valfri sittplats med bästa läge ute på läktaren i anslutning till restaurangen. Boka nu för den ultimata fotbollsupplevelsen!

en exklusiv matchupplevelse

VIP Biljetter

VIP Biljett 1.295 :- exkl. moms per person per match

Upplev matchen på allra bästa sätt på 4:e våningen i vår restaurang. Vi serverar en god bit mat och två enheter vin/öl. Självklart serveras det även korv med bröd i halvlek, kaffe och något smarrigt därtill.

Matchen ser ni bäst på VIP läktaren där ni har valfri sittplats precis i anslutning till restaurangen

After Game

Efter matchen öppnar vi upp Restaurangen för alla och tar självklart ingen entré. Baren är öppen och vi får fint sällskap av ÖSK spelare och representanter från truppen. Passa på att fira en seger eller bara ha lite skönt fotbollsmingel.

Puben

Välkommen till vår PUB på 3:e våningen. Samtliga som löst biljett på arenan är välkomna. Här serveras öl, vin, cider, läsk, snacks, korv med bröd, kaffe och fikabröd. Från puben kan man även se matchen via barbord vid de stora fönstren mot arenan.

Bokningsförfrågan